Nu är jag ute och cyklar

~ Är förmodligen ute på någon cykelväg nu med klasskompisarna ♥

Ny Bloggdesign

Hejsan allihopa, nu har jag fixat en ny bloggdesign som ni ser. Detta är nog den finaste jag någonsin gjort faktiskt. Imorgon är det skolfotografering, inte kul och sen cyklar jag och min klass till en lägerskola där vi ska bo i tre dagar. Eller alltså vi ska sova där två nätter. Kanske hinner jag göra något tidsinställt inlägg så håll er lite uppdaterade.
Har lite annat i designen att fixa, som bloglovin & facebook knapp!

Äntligen Fredag...

Hade inget att göra så jag pysslade ihop detta! Idag är det fredag! Har varit med Elin och nu tänkte jag städa. Det luktar nachos ner i från köket. Nam nam ♥

Jenni #2

Ph & Styling; Jag   Modell; Jenni!
Resten av bilderna från fotograferingen med Jenni...

Elsa #1


Jenni #1

Ph&redigering; Jag. Modell; Jenni ♥

Hejsan alla!
Fotograferade fina Jenni idag. Visst blev bilderna riktigt bra? Nog min bästa fotografering någonsin!
Vad tyckte ni om bilderna?
Nu ska vi cykla lite, kommer sen :)
Jenni; Jag skickar bilderna till dej via mejl, sen så tror jag att du ska få en bild utskriven du vet ♥

Finaste ögonen

Vi var borta på middag hos en familj igårkväll, och de har ett litet barn som jag sprang med kameran efter typ hela tiden. Vet inte om jag får lägga upp fler bilder på henne, men ni får se denna. Visst är hennes ögon bara för fina?
Imorgon börjar skolan. Vet inte om jag längtar eller inte. Men det blir säkert jättebra ändå, kram ♥

Viktigt inlägg!


Nu är det riktigt illa i Afrika. Riktigt jävla illa. Såhär ska det inte behöva vara. Fy 17 vad ont det gör i hjärtat! Det svider, det skär och bränner inombords av att veta att detta existerar. Titta bara på bilderna! Vad ska vi göra hörrni? Barn hungrar ihjäl, bokstavligt talat. De DÖR. Barn! Barnen dör! Av svält! Av hunger! Nej nej nej, nu sätter vi stopp för det här. Vi tillsammans KAN ändra världen. Jag lovar. Ge det ett försök. Snälla ni.

Jag tycker att det är förbaskat bra av storbloggarna att gå ut och uppmana alla sina läsare att hjälpa till. Ju mer läsare de har, desto fler kan de påverka. Men med det menar jag inte heller att det på något sätt skulle vara mindre bra att blogga om det bara för att man har en mindre blogg. Tänk om ALLA, precis ALLA med blogg, kunde skriva ett inlägg om detta för att uppmana andra om att det behövs hjälp. Vi alla bloggare har makt och därför borde vi se till att utnyttja den på ett positivt sätt. Ellerhur? Kopiera gärna detta inlägg och sprid detta vidare. Underbara Tyra har tillsammans med sina läsare lyckats skänka 25 000kr till läkare utan gränser. Det är ju helt jäkla fantastiskt! Vilka männsikor!

Nu vill JAG uppmana mina läsare att skänka en slant. Det ÄR verkligen som Tyra säger - att man kanske tror att 50 kr inte gör någon skillnad, men det GÖR verkligen det. Så om vi alla kan skänka en liten slant, så blir det ju till slut en stor summa pengar som i slutändan räddar liv. Så din 10:a, 20 lapp eller 50 lapp KOMMER att rädda liv. DU kommer att rädda livet på dom här små stackars barnen. Det spelar ingen roll alls hur mycket du väljer att skänka, vartenda litet öre räknas.


Skänk pengar via ett enkelt SMS:
50kr - Skicka ordet TIMME till 72970
100kr - Skicka ordet TIMME 100 till 72970
200kr - Skicka ordet TIMME 200 till 72970

SÅg detta inlägg på Kan Dee's blogg! Jag kopierade det och satte in det här, och hoppas att alla hjälper till. Jag menar, kolla bara på bilderna! Jag kommer i alla fall sjänka något till dom! Och jag tycker att ni ska göra likadant, kopiera inlägget, sätta in på er blogg (glöm inte att skriva att det var Kan Dee som gjorde det) och sen skicka 50 kr! Eller mer...

I kvällsljuset med lille Thyrisen


Lite kläder och sånt

Här är vad jag har köpt. Fast den röda tröjan är inte den utan en annan, fast nästan likadan... Den och en annan senapsgul tröja. Så dom ska jag köpa i affären istället för på nätet eftersom de inte finns. Var på stan idag med syrran och Vilma. Köpte inget, bara kollade. Men en halvtimme innan Lindex stängde sprang jag ner dit och köpte mig ett par ''lennon brillor''. Haha, inget sådär jättefint, men jag gillade dom. Köpte också ett par ascoola senapsgula leggings/tights. Tänker ha de tillsammans med ett par bruna kängor, ovanpå ett par grå stickade sockor. Och till det någon stor poncho-sak och en jättecool pälsmössa som mamma hade förra vinter. Nästan så jag längtar...
Imorgon åker jag nog på ett köpcenter. Jag ska köpa lite fjädrar som jag ska pyssla något av sen :)

American Breakfast


Thyra

Idag är Vilma här och då passade vi på att fotografera Thyra! Visst blev bilderna häftiga, va? Jag har redigerat dom ganska mycket! Nu ska vi äta lite, peace out!

Födelsedagsfirande

Var borta igår hos min vän Alice, med Elin, Alice fyllde 12 igår, så säg grattis till henne!

Bilden har inget med musiken att göra

Idag tror jag att jag ska va med Elin. Vi får se vad vi hittar på, det kommer antlagligen lite bilder sen!

I'm in love with the 'Up' Soundtrack


Hade inget att göra idag, så jag kokade saft. Jag tog äpplen från trädgården, rabarber också därifrån och lite citron, jätte gott ;)
Har ni sett filmen ''Upp''? Det är typ världens roligaste film. Och filmmusiken är grym, lyssna!
Tror inte att alla komma gilla den, men det gör jag iaf!